Apartment – Feldstrasse 30-K | Winterberg Winterberg DE

Appartement – Feldstrasse 30-K | Winterberg
2
geen
1
ja
Max aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Grootte: 43 m2

beschrijving
Deze studio voor 2 personen ligt op de beste locatie van Winterberg. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een mooi balkon. De woonkamer is uitgerust met 2 enkele muurbedden, geschikt voor 2 personen. De aangrenzende keuken nodigt uit tot gezellig koken. De badkamer heeft een douche en toilet. Een functioneel appartement, ideaal voor uw korte vakantie.

gebouw Informatie

Het goed onderhouden huis ligt bijna bij de ingang van het skigebied en de wandelpaden. Een aparte ski- en fietsenstalling bevindt zich op de benedenverdieping. Parkeren is voor de deur. Met de Sauerland-kaart, die u bij aankomst via ons ontvangt, kunt u gratis reizen per trein en bus. Soms krijg je korting bij attracties of evenementen.
omgeving

Het huis is gelegen in een optimale nabijheid van de skilift bij de Heerloh evenals de skiliftcarrousel onder de skischans van St. Georg. Slechts een paar minuten lopen naar de avontuurlijke bergmuts met de bobsleebaan, het fietspark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum met zijn vele winkels, boetieks en restaurants ligt op loopafstand. U kunt eten, drinken en feesten in de vele bistro’s, restaurants, disco’s en après-ski-locaties die zich in de buurt bevinden. In de directe omgeving van Winterberg vindt u vele aantrekkelijke aanbiedingen voor recreatieve activiteiten, zoals reservoirs voor zwemmen en zeilen, inloopgrotten, themaparken en nog veel meer. Neem contact met ons op – wij informeren u graag.

Apartment – Feldstrasse 30-K | Winterberg Winterberg DE

DE

Winterberg

52,20722258
6,89125188

false

n.a.

Ja#Ja#Yes
false

1

449.00

2

59955

Wij hanteren de algemene voorwaarden de Recron-voorwaarden. Via onderstaande link leest u alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de (nederlandse) Consumentenbond en de (nederlandse) ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent.

Recron voorwaarden
1
false
Max. aantal personen: 2
Aantal slaapkamers; 1
Aantal badkamers: 1
Opp. 43m2

Beschrijving
Sfeervol appartement van alle gemakken voorzien.

Complex
De woning ligt op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig en een ski- en fietsenberging. Er is parkeerplaats voor de gasten voor de deur.

Omgeving

De accommodatie ligt dichtbij het skigebied en op enkele loopminuten van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe’s en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten
N
false
false
false
N
false
false
false
false
false
false

Ja#Ja#Yes

Voordeelprijs 0.00 Euro!

Voor meer informatie over

Ga naar Apartment – Feldstrasse 30-K | Winterberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *